303 juventus Fodboldtrøje SarahK

011 sportmaster fodboldtrøjer Janakk

Den 20-årige har scoret seks mål og skabt yderligere seks i denne periode, hvilket hjælper Valencia med at imponere i La Liga og Champions League.

Torres ‘præstationer er ikke gået ubemærket hen, idet en række top europæiske klubber nu overvåger hans situation, ifølge Goal.

psg trikot langarm Den spanske U21-stjerne har en købeklausul på 92 millioner pund skrevet ind i hans nuværende kontrakt, men Valencia er klar over, at de muligvis skal sælge Torres for meget billigere.

Torres har været en grundpille i Valencias hold i de sidste to år og havde spillet 35 kampe for den spanske side i denne sæson, før kampagnen 2019-20 blev suspenderet på grund af coronavirus.På trods af at Manchester United og Liverpool viser interesse for Torres, menes den tyske klub Dortmund at lede kapløbet om at indgå en aftale med Valencia. Frankrig landslagetsdtrøje

Manchester United og Liverpool har deltaget i løbet om at skrive en højt vurderet kantspiller Ferran Torres fra Valencia, ifølge rapporter.

Det hævdes, at Premier League -rivalerne Manchester United og Liverpool er de seneste klubber, der har udtrykt interesse, idet Juventus, Borussia Dortmund, Ajax, Atletico Madrid og Manchester City allerede er fast i løbet.

Torres afviste de seneste forsøg fra Valencia med at stryge vilkårene for en ny langtidskontrakt, hvor hans nuværende aftale udløber i sommeren 2021.

###

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *