144 Billige Fodboldtøj Keenan

044 leverkusen Fodboldtrøje Wilbur

Ifølge Evening Standard kan United dog kæmpe for at hæve betydelige transfergebyrer på grund af de økonomiske konsekvenser af coronavirus -krisen og kan være nødt til at sænke deres krav.

30-årige Rojo vendte tilbage til sin ungdomsklub Estudiantes i januar, men den argentinske sides manager meddelte, at det er ‘sandsynligt’, at forsvarsspilleren vender tilbage til Old Trafford inden afslutningen af ​​hans låneperiode.

Rapporten siger, at klubben var desperate efter at signere en topangriber, idet RB Leipzig ‘s Timo Werner og Lyon’ s Moussa Dembele begge var på Solskjaers transferønskeliste.

Colombia landslagetsdtrøje Birmingham City wonderkid Jude Bellingham og Aston Villas Jack Grealish er også angiveligt topprioriterede mål. Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær planlægger at øge lån til spillere Alexis Sanchez, Chris Smalling og Marcos Rojo for at skaffe midler til klubbens sommermål, ifølge rapporter.

Mens Smalling har klaret sig bedre i Roma, er Harry Maguire, Victor Lindelof, Eric Bailly og Axel Tuanzebe alle foran den engelske forsvarsspiller i hakkeordenen.

Sanchez har kæmpet med skader under sit sæsonlåne lån hos Inter, og den italienske side er tilbageholdende med at matche hans 450.000 pund om ugen lønkrav.

real madrid drakt barn

Den norske chef har ikke inkluderet de tre spillere i sine planer for næste sæson, og han vil prøve at aflaste dem til faste aftaler.

Odion Ighalos låneforlængelse er imidlertid vejledende for den slags forretninger, der kunne foretages i det næste transfervindue i betragtning af det usikre økonomiske klima.

Jadon Sancho er blevet bredt omtalt som Uniteds primære mål for denne sommer, men Borussia Dortmund kræver mere end 100 millioner pund for sine tjenester.

###

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *